Får med hår

Formiddagen spenderer jeg sammen med Stinne i Brønshøj, hvor vi kigger mere på hendes portfolio-opgave på UCC.

Rigtigt interessant at arbejde med, hvordan man kan evaluere skolehjemsamarbejde på en anderledes måde. Tiden løber fra os, så jeg kommer ikke til træning i krop og kræft.

Har tørklæde på både til og fra Brønshøj. Når jeg tar det af, er det helt ynkeligt, hvor mange hår der ryger af. Jeg har fået meget høje tindinger og klar ansats til tonsur. Hjemme får jeg Lars til at klippe/barbere de sidste sørgelige rester af. Det er koldt at mangle håret, sku jeg hilse at sige!

Min hovedbund består af et temmeligt ujævnt månelandskab med alskens små buler og huller, storkebid og en enkelt rynke i nakken. Interessant. Og så er huden jo kridhvid, eftersom jeg aldrig nogensinde har fået sol lige netop i hovedbunden. Jeg ligner én, der er i gang med at lægge en Pierrot-maske og er startet med at tage en hvid hat på hovedet for at skjule håret. Ikke specielt flatterende, synes jeg selv.

Om eftermiddagen er jeg i svømmehallen til første omgang vandgymnastik i lang tid. En del af de andre svømmende har klart fået glosuppe med kigboller …

På cykelturen på vej hjem fra svømning må jeg lige vente på en flok langhårede får, der har kastet sig over nedfaldsæblerne uden for tennishallen. De synes godt om æblerne, så de er ikke meget for at flytte sig 🙂

2016-10-03 18.37.47 får v. tennishallen

Reklamer

2 thoughts on “Får med hår

    • Kasket er et godt forslag! 🙂
      Er i fuld gang med en masse huer. Går og overvejer at sy mig et middelalderhat også – mangler bare at finde én, der ikke er alt for visuelt ‘larmende’.

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s