Tatoveringer

Jeg har det anstrengt med tatoveringer. Jeg synes altså ikke, de er flotte. Har svært ved at komme ud over min fordom om, at det er en klar indikator for, at bæreren tilhører socialklasse 5. Undskyld til alle tatoveringsindehavere for hvem, det her ikke gælder.

Så det er jo ret paradoksalt, at jeg nu er bærer af hele 5 tatoveringer. Alle har jeg fået dem på Herlev hospital. Alle er de blå.

Den første fik jeg om morgenen, inden jeg blev opereret, og kirurgen sku vide, om der var spredning til lymfekirtlerne. Derfor fik jeg en indsprøjtning med et kontraststof, der efterlod en 2-krone stor plet på brystet – i forhold til brystvorten sidder den mellem kl. 10 og 11. Den er stadig ret stor og smølfeblå. Efter strålebehandlingen – og især efter, jeg delvist har skiftet ham – er det tydeligt, at pletten er ret ekspansiv, for den har tydeligt spredt sig nedad. Den er blevet mindre hidsigt blå, men den viser ingen tegn på at forsvinde, så jeg tænker, den også vil være der om en rum tid.

De næste 4 fik jeg inden strålebehandlingerne, så stråleacceleratorernes domptører (dvs. alskens sygeplejersker og radiologer) ku ha noget at sigte efter, når jeg sku lægges i nøjagtig samme stilling 25 gange i træk. Disse tatoveringer er kun på et prik hver, så dem lægger man ikke mærke til.

Og i dag har jeg så fået den her ret sjove vittighed tilsendt af Rasmus fra Aventura. Undskylder stadig til de tatoveringsindehavere, der er glade for deres tatoveringer. De er med statsgaranti flottere end mine! 🙂

tato

Reklamer

One thought on “Tatoveringer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s