Objektkonstans

Kemohjernen slår til igen …

I torsdags lagde jeg min arbejdscomputer og -telefon på rådhuset sammen med et udskrift af handouts til et oplæg, jeg skal holde i dagplejen (for jeg gider ikke slæbe på mere end allerhøjst nødvendigt) – jeg lagde sagerne i et skuffedarium, der primært bruges af en kollega, der lige er gået på barsel. I morges sku jeg så hente grejet igen. Åh skræk! Jeg åbner skuffen, og der ligger noget andet i den. Hvor er så mine ting?

Sammen med PPRs fantastiske sekretær, Helle, leder jeg rundt i alle de andre skuffer. Uden held. Mon afdelingslederen ved det? Mon den barslende kollega har givet mine ting til hende, så der ka være plads til vikarens ting? Næ. Hun ved heller ikke noget. Hun ringer til kollegaen, der ka fortælle, at hun ikke har flyttet på noget. Jeg tjekker skuffen igen – flytter de papirer, der ligger øverst – tadadadadaaaaa! Nedenunder ligger mine ting såmænd.

Så jeg er lige dumpet til eksamen i objektkonstans. Hvis du ikke ka huske, hvad dét er, så er det det, man træner med det lille barn, når man leger titte-bøh: selvom jeg gemmer en ting, er den der stadig!

Pyt. Ka man ikke grine af andet, må man grine af sig selv 😀

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s