Lymfepresapparat

indgange

Mit kompressionsapparat er gået i udu. Displayet viser ingenting, så det er ret svært at indstille, hvor meget pres og hvor længe, min kompressionsvest skal indstilles til.

Har ringet op til hospitalet og talt med Hjælpemiddeldepotet, hvor en venlig medarbejder fortæller, at jeg fint ka komme forbi og få mit grå apparat udskiftet med et grønt. Godt så. Skal finde opgang 58, hvor depotet ligger. Og hvor er så opgang 58? Ingen anelse.

Først, da jeg får kigget på et kort over hospitalet, finder jeg ud af, at jeg har cyklet forbi adskillige gange. Opgang 6, hvor onkologisk afdeling ligger, ligger lige ved siden af den bygning, der rummer opgang 58. Og lymfødemterapeuten holder til i opgang 7, så det hele ligger fint tæt.

Da jeg opdager, at jeg har kørt forbi masser af gange (og måske nok burde ha lagt mærke til opgangsnummeret), føler jeg mig næsten besjælet med autisten Adam Meile, der i en udsendelse i TV2/Lorrys menneskebibliotek får sagt om sig selv: “Jeg ved mange ting, og de ting, jeg ikke ved, det er fordi, de er ligegyldige …” 🙂

Lars kører mig op til hospitalet. Jeg får mit apparat byttet ud med et andet, hvor displayet består af 2 hjul, der skal drejes på. Tænker, at NU må det da være nemt at se se, hvordan kalorius er indstillet!

Hjemme igen pakker jeg min rygsæk og cykler op til stationen. Jeg har nemlig en frokostaftale i Smørum med rejseholdet, så jeg kører til Lyngby, køber en buket blomster til Birgitte, kører med bus 400S (megen moro, som sædvanligt) til Ballerup, og derfra bus 157 til Smørum. Fin tur.

Verdenssituationerne blir vendt. Føler mig så usigeligt priviligeret over endnu et fantastisk lille netværk, som jeg er med i. Livet blir bedre, når det deles!

Reklamer

One thought on “Lymfepresapparat

  1. Ja nu fik du udvidet din geografiske horisont til også at omfatte Smørum. Herligt! Og ja, det er skønt og positivt at dele livet med andre mennesker👌

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s