CAMMA 10

Sikke et par gode aftener, jeg lige har haft mig! I går aftes mødtes jeg for 10. gang med CAMMA-folket.

For første gang var det ikke på Herlev, men hjemme hos én af os. Gitte bor med fantastisk udsigt over Vejlesø i Holte – næsten som på billedet. Som sædvanligt havde vi ikke koordineret maden, og som sædvanligt var der en masse forskellig, god mad: salater, brød, ost, juice, vin, kage …

Og som lisså sædvanligt var samtaleemnerne både alvorlige, lystige, voldsomme og store – livet og døden og bivirkningerne og spredning af cancer og hår og ferier og mænd og børn. Vores møder blir længere og længere for hver gang – der er meget at snakke om. Jeg er så fantastisk heldig at ha fået de her herlige kvinder ind i mit liv!


I aften har jeg været på universitetet og lytte til et oplæg, som en superdygtig phd, Marit Clausen, har lavet om danske børns fonologiske udvikling. Det er mig sådan en kæmpefornøjelse at få skubbet til min faglighed og få flyttet lidt om på det, jeg tror, jeg ved.

Oplevelsen blev bestemt ikke dårligere af at blive delt med endnu en gruppe af herlige kvinder i mit liv – alle de kloge børnelogopæder, jeg kender og nyder at diskutere logopædi med.

Livet er godt!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s