2 x blær

I går var jeg på besøg hos min lymfødemterapeut på Hillerød hospital igen. Jeg har nemlig – siden oktober 2016, da jeg var i gang med krop & kræft – tabt næsten 20 kg. Nogle af disse kilo har tilsyneladende siddet på mine arme, for mine kompressionsærmer sidder ikke stramt mere.

Jeg har tabt 4 cm i overarmsvidde på begge arme og 1 cm rundt om hvert håndled! Så det ka jo ikke undre, at ærmerne sidder løst. Og det ka heller ikke undre, at jeg er begyndt at ha ondt i overarmen, hen over brystet og ved skulderbladet – for når ærmerne ikke komprimerer, og jeg ikke har noget lymfepresapparat, så ophobes der lymfevæske i vævet. Og dét gør nas!

Jeg får en ny henvisning hjælpemiddelafdelingen, så jeg kan låne et apparat igen, plus én til bandagisten, så jeg kan få mig et par nye ærmer. Måske ka jeg nøjes med at få syet mine kompressionsveste ind, for de er så superdyre, så jeg får dårlig samvittighed over at sku ha nye allerede.

Mens jeg var på hospitalet i Hillerød, var 5 af mine CAMMAsøstre på besøg på brystkirurgisk afdeling på Herlev hospital med det her smukke quiltede billedtæppe:Denne tekst kommer til at hænge ved siden af tæppet. Er så stolt og glad!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s