Exit alien!

alienslutLars og jeg har været til mammografi og ultralyd i dag … dvs., Lars har været med, og min barm og mine armhuler er blevet mammograferet og ultralydsundersøgt.

Jeg havde oprindeligt fået en tid i St. Kongensgade i sidste uge, som jeg havde fået flyttet til i dag kl. 1115 – i min vinterferie – lidet anende, at det var PRÆCIS samtidigt med, at der sku være prinselig begravelse i Marmorkirken et stenkast derfra. Heldigvis kom vi i god tid, for der var sort af folk og ingen ledige parkeringspladser nogen steder i nærheden af klinikken.

Kirkeklokkerne bimlede og bamlede, så det ku høres helt ind i undersøgelsesrummet. Klinikdamen komplimenterede mit kompressionsærme (det røde af dem), hun var mest vant til sorte og kødfarvede. Just derfor har jeg købt mine ærmer i stærke farver, for det andet er altså så fantastisk uopfindsomt, synes jeg. Så ku vi heldigvis tale om dét, mens jeg blev æltet i mammografiapparatet. Det gør jäkla nas at få barmen klemt så hårdt!

Efter mammografi var det tid til en ultralydsundersøgelse hos lægen. På hans skærm ku jeg tydeligt se, hvor flot det ser ud inde i min barm: ikke antydning af knuder nogen steder! fire titaniumclips til at markere operationsstedet og et tydeligt rundt ar i bundfascien (den bindevævshinde, der ligger over pectoralis major). Glemte at tage billede af billederne, så du må nøjes med en beskrivelse.

Ret sjovt, at det, der ku ses på skærmen, passer med det, man ku se i ultralydsundersøgelsen, og som passer meget godt med det, jeg selv kan føle mig frem til: der er lissom en masse tynde strenge på kryds og tværs i brystet! Lidt som i en overmoden avocado, hvor der er blødt væv og så de brune strenge af lidt fastere væv.

Heller ingen knuder i lymferne, så vidt lægen ku se og mærke.

Min alien er væk! Hurra for det og koloenormt stort tak til det danske sundhedsvæsen og al dets væsen!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s